ARBETSGIVARE

Din trygghet i det svåra samtalet

Har du en känsla av att en medarbetare lider av alkohol, drog eller spelmissbruk och förbereder dig för det svåra samtalet. 
Vi hjälper dig med både samtalet samt strategier för det.


Vi är ensamma med att kunna erbjuda både öppenvård med gruppterapi, enskilda samtal, samt internatbehandling inom Norrbotten.

Vi har en specialiserad kunskap inom missbruksvård och vi är ensamma med att ha mer än etthundra års erfarenhet av specialiserad missbruksbehandling i vårt behandlingsteam i Luleå och Älvsbyn bestående av Alkohol & Drogterapeuter och Psykoterapeuter. Utöver detta så knyter vi an med specialistvården och har sjuksköterskor, läkare och psykologer tillgängliga.

Vårt internat ligger beläget i natursköna Älvsbyn och vår öppenvård finns i flertalet kommuner vilket blir effektivt både ur behandlingssynpunkt då kompetensen ligger nära samtidigt som det tryggt för de som genomgår behandlingen samt kostnadseffektivt för företaget då all kompetens finns inom en och samma vårdgivare. 


Vi utreder missbruk, vi har provtagning där vi detekterar mer än 2000 olika substanser vad gäller alkohol, drog och läkemedelsmissbruk, vilket verifieras i laboratorium till låg kostnad för er som arbetsgivare och hög säkerhet för dig som genomgår behandlingen. 

Vi hjälper er med

02

PROVTAGNING

03

MOTIVERNADE SAMTAL

04

BEHANDLING